Show Info

tHouten Huisje

Brusselsesteenweg 46
1560 Hoeilaart
02 657 33 06

Over 't Houten Huisje

We beschikken over één bijzondere tweepersoonskamer met een exclusieve, moderne douche- stoomkabine en een Finse sauna. Uitgerust met een privé keukentje kan je er heerlijk ontspannen na een stevige wandeling of een fietstocht in het mooie Zoniënwoud.

aan de rand van het prachtige Zoniënwoud, vroeger beter gekend als
“Het glazen dorp”

Hoeilaart is een gemeente in de Groene Gordel rond Brussel en maakt deel uit van de Druivenstreek.

Ze heeft de bijnaam het Glazen Dorp vanwege de vele serres die in de 19de en 20ste eeuw werden gebouwd om de beroemde tafeldruif te telen. Thans zijn er niet veel serres meer over, maar blijven de mooie serristenhuizen het dorp wel een authentiek aanzicht bezorgen. In het centrum, omgeven door groen, kan je het prachtige kasteel/gemeentehuis vinden, alsook het standbeeld van de stripheld Nero staande voor het gezellige Nerocafé. Eén van de grootste troeven van Hoeilaart is het sportieve aanbod in het Zoniënwoud. Er zijn ontelbare wandelpaden, ruiterpaden en fietspaden te ontdekken.

Brussel is vlot toegankelijk vanuit Hoeilaart.

Er is een directe trein- en busverbinding naar het centrum. Je kan ook de auto nemen tot aan het metrostation Delta, je daar veilig parkeren en dan de metro nemen tot in het centrum.

Brussel.be
Brussel.info

Het Zoniënwoud is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers.

Het heeft een rijke fauna en flora met heel wat verschillende plantensoorten, paddestoelen en dieren.

zonienwoud.be
hoeilaart.be/zonienwoud

Te gast bij

Uitbaatster Nadine, actief kinesitherapeute, geeft je graag alle uitleg over de helende werking van het wellnessaanbod. Bovendien kent ze als loopcoach alle paden en wegeltjes van het Zoniënwoud op haar duimpje.

Eigenaar

Nadine

Ze kijkt er echt naar uit om haar gasten een prettig, sportief en ontspannen verblijf aan te bieden.